Saturday, 29 December 2012

Drama Setia Hujung Nyawa Slot Akasia Full Episod 1 hingga Akhir

type='html'>
Drama Setia Hujung Nyawa Slot Akasia Full Episod 1 hingga Akhir | Setia Hujung Nyawa Mengisahkan kehidupan Zain yang berubah sekelip mata setelah ditinggalkan kekasihnya, Sofea, seminggu sebelum berlangsungnya majlis perkahwinan mereka. Demi menjaga maruah keluarga dari dicaci orang, ibu Zain iaitu Datin Adibah mengambil keputusan untuk menyatukan Zain dengan Ersalina yang merupakan anak gadis kepada rakannya, Puan Haliza.


Meskipun di pandangan mata kasar Datin Adibah pertolongan yang dihulurkan oleh Puan Haliza nampak mulia, namun hakikatnya Puan Haliza mempunyai agenda tersendiri apabila dia ingin menggunakan Zain sebagai pak sanggup untuk menutup dosa Ersalina yang kini sedang hamil anak luar nikah bekas kekasihnya.
Pada awal perkahwinan, amat sukar buat Zain dan Ersalina menyesuaikan diri. Tambahan pula Ersalina masih bersikap keanak-anakan manakala Zain pula seorang yang tidak penyabar. Meskipun mereka tidak tidur sekatil dan sering berselisihan faham, namun mereka akan berlagak seperti pasangan romantis di hadapan keluarga masing-masing. 

TONTON ONLINE DRAMA SETIA HUJUNG NYAWA FULL EPISOD
SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 1 -   SINI 
SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 2 -   SINI 
SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 3 -   SINI 
SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 4 -   SINI 
SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 5 -   SINI 
SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 6 -   SINI 
SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 7 -   SINI 
SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 8 -   SINI 
SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 9 -   SINI 
SETIA HUJUNG NYAWA EPISOD 10 - SINI View the original article here

No comments:

Post a Comment